blog – inleiding

Mijn interesse voor WordPress werd gewekt door een uitgave van Web Developer magazine gewijd aan WordPress. En de beste manier om dit magazine door te nemen is het lezen en zelf een nieuwe blog op te starten.

Web Developer Magazine over WordPressIn feite heb ik al een hele tijd interesse voor internet, websites en webapplicaties. Nadat ik kennis heb gemaakt met Java, heb ik een eerste Java webapplicatie geschreven. In het begin was het nog servlets en Java Server Pages (JSP’s), daarna was het JSF of Java Server Faces.

Maar het werk stuurde me algauw een andere richting uit. En dus stapte ik over naar ASP.NET. Al moet ik eerlijk zeggen : dat was een eigen keuze, want programmatie is niet mijn eerste taak op kantoor.

Ondertussen is het verder geëvolueerd, en zijn er zaken weggevallen en heb ik nieuwe thema’s leren kennen. Een daarvan is SharePoint. OneNote is gestart als puur persoonlijke interesse en gebruik ik nu vooral om persoonlijk werk en werk op kantoor te ordenen. Wat me de laatste tijd boeit is wat er op internet aan kennis allemaal te vinden is en wat je gratis kan gebruiken aan applicaties. Het lijkt soms niet bij te houden en daarom blijft het boeiend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s