’t Is begonnen !

In feite is het al ruim een jaar geleden gestart, met de aankoop van een uitgave van webdeveloper magazine. Ik was toen op verlof aan de kust in Knokke-Heist. Een heerlijk zomerverlof, al begon het met een paar koude dagen.

We zijn nu een jaar verder, en er staat geen zomerverlof aan de kust op het programma. Buiten een of twee snipperdagen misschien, zal ik deze zomer thuis doorbrengen. Maar webdeveloper magazine heb ik ondertussen ook in Antwerpen terug gevonden. En één uitgave was gewijd aan WordPress. Mijn vakantie wordt dus een ideaal moment om de uitgave over WordPress eens uit te proberen en zelf een blog op te starten.

Daarnaast heb ik ook interesse in drupal, omdat we dat ook op kantoor gebruiken. De komende zomer zal ik voornamelijk met het internet bezig zijn. Want naast WordPress en drupal is er ook Sharepoint en eGo, ons CMS voor de webstek van het werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s