Google bevoordeelt Google+ pagina’s

Ik ben nu al enkele maanden bezig met een website over mijn grootvader( http://martinusevers.org/) en alles wat met de eerste wereldoorlog te maken heeft. Op 31 maart plaats ik een bericht naar aanleiding van de 100e verjaardag van het hoogterecord van de zeppelin. Ik vind onder meer dat enkele maanden later een zeppelin voor de 1e keer in de geschiedenis een stad heeft gebombardeerd, met name Antwerpen. Ik plaats dit bericht op de website, zet een link naar die webpagina op WordPress op Facebook. En ik plaats het bericht nog eens op de Google+ pagina van Martinus Evers. Wat later zoek ik via Google naar de woorden “zeppelin antwerpen 1914”. En wat blijkt ? Mijn eigen Google+ pagina wordt al getoond ! Maar nog altijd geen spoor van hetzelfde bericht op de WordPress blog. Google bevoordeelt dus zijn eigen Google+ pagina’s. handig om te weten als je snel verkeer wil realiseren naar een eigen website.

MartinusEversOpGooglePlus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s