Dell laptop geraakt niet meer uit slaapmodus

Mijn nieuwe PC met Windows 7 en Office 2013 werkt zeer aangenaam. Op één punt na : af en toe geraakt hij niet meer uit slaapmodus. Dat is vooral lastig als ik van mijn werkplek vertrek en de laptop van Dell uit zijn werkstation (docking station) klik. Als ik dan terug kom en de laptop gesloten terug aankoppel, krijg ik de laptop vaak niet meer uit slaapmodus. En dan moet ik helemaal herstarten wat niet echt bevorderlijk is.

Je kan dit probleem als volgt oplossen. Ga naar Start – Control Panel – System and Security. Klik vervolgens op Power Options.

sleep01

Aan de rechterkant klik je op “choosing what closing the lid does”.

sleep02

Standaard staat hier zowel voor gebruik op batterij als op stroomnet “sleep”. Wijzig dit in “do nothing”.

sleep03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s