Hoe kan ik een verzonden e-mail herroepen ?

Het kan wel eens voorvallen dat je een e-mail net iets te snel hebt verstuurd. Indien de ontvanger de e-mail nog niet gelezen heeft, kan je proberen deze e-mail te herroepen. Als dat lukt, is het alsof de e-mail nooit verstuurd is. Let wel : onderstaande werkwijze is niet 100% gegarandeerd. Meer informatie vind je terug op  https://support.office.microsoft.com/nl-nl/article/Bericht-intrekken-of-vervangen-nadat-het-is-verzonden-35027f88-d655-4554-b4f8-6c0729a723a0?CorrelationId=367df449-37b2-4ead-900e-1dcef008d973&ui=nl-NL&rs=nl-NL&ad=NL

Selecteer het bericht dat je wilt intrekken en open het. Klik op ActionsRecall this Message.
recallEmail01

Je krijgt dan onderstaande melding te zien. Afhankelijk van je keuze roep je enkel de verzonden e-mail terug of vervang je die door een nieuw bericht. Standaard word je ook verwittigd of het herroepen van de e-mail geslaagd is of niet.
recallEmail02Zoals onderstaande aantoont, is succes niet 100% gegarandeerd.

recallEmail03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s