Robbedoes als Brusseleir

Gisteren ben ik in Brussel geweest, samen met de afdeling Lier van de Orde van den Prince.Na het bezoek aan kamer en senaat stond er nog een stadswandeling op het programma met Paul De Ridder. Die wandeling is deels in het water gevallen, letterlijk en figuurlijk, toen het wat te hard begon te regenen. We zijn met de groep in een bruine kroeg gedoken en daar is de bus ons komen ophalen. Enfin, ons, de rest van de groep, want ik had op voorhand gezegd dat ik niet mee zou gaan eten.

En dus trok ik naar Brussel centraal om de trein te nemen. Terug naar Overpelt, maar niet zonder eerst in “het huis van het stripverhaal” te duiken. En daar zag ik een Brusselse uitgave van een Robbedoesverhaal : “le kastar des Marolles”. Zag er heel leuk uit, maar heb me beperkt tot andere strips. Als ik me echt had laten gaan, had ik er waarschijnlijk 5 gekocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s