Goede voornemens…

Goede voornemens, ze horen bij het nieuwe jaar. Het laatste bericht op deze blog dateert van maart 2012. Da’s dus grofweg 1 jaar en 9 maanden geleden. Heb ik dan niets gedaan met WordPress ondertussen ? Toch wel ! Zo is er de blog van Martinus Evers, gewijd aan mijn grootvader en de Groote Oorlog : http://martinusevers.org/

Daar heb ik al behoorlijk wat tijd in gestoken, dus het werken met WordPress heeft zeker geen jaar en 9 maanden stil gelegen. Maar het is wel de bedoeling om onder mijn eigen naam wat meer te doen rond zaken die me in mijn werk boeien : SharePoint, Office, InfoPath en de theorie achter de beveiliging van een ERP pakket : de zogenoemde “Administratieve Organisatie”. Dat moet het doel zijn van het komende jaar. Ik laat me daarbij inspireren door het interview van Michel Bauwens in HUMO van eind december 2013 :”delen is het nieuwe hebben”. En dat geldt ook voor kennis.

kennismaken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s